top of page
850 hoog Edima Interim Management-Rene v

Wie is Edíma

René van Huffelen

Werk je met Edíma Interim Management, dan werk je met mij, René van Huffelen. Opgegroeid onder de rook van Rotterdam, maar ondertussen al jarenlang gelukkig in de bosrijke omgeving van Putten. Samen met mijn lieve vrouw Méry en twee prachtige dochters Edith en Marije. Al zijn die laatste twee ondertussen uitgevlogen.

Niet lullen maar poetsen

Die westerse roots hebben me gevormd en het “niet lullen, maar poetsen” is me op het lijf geschreven. Dat, samen met het Veluwse “doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg”, maken me tot wie ik wil zijn: professioneel, gedreven en resultaatgericht mét aandacht voor de cultuur in organisaties en betrokkenheid bij de mens achter de dingen. Lees op m'n Linkedin-pagina hoe ik dat bij verschillende organisaties heb vormgegeven. 

Belangrijk voor mij...

Mijn betrokkenheid bij mensen heeft trouwens alles te maken met de basis van waaruit ik (met vallen en opstaan) wil leven: mijn christelijke identiteit en het onvoorwaardelijke geloof in God als mijn hemelse Vader. Dat christelijke geloof straal ik graag uit naar mijn naaste. Vandaar dat ik met plezier op vrijwillige basis werkzaam ben (geweest) voor allerlei organisaties. Bijvoorbeeld voor het Rode Kruis, afdeling Zwolle. Als penningmeester, dat dan weer wel, want Finance & Control is mijn vak. Al sinds 1990.

"Ik doe mijn werk met oog voor cijfers én mensen"

Edima Interim Management-Rene van Huffel

Loopbaan

Begonnen onder aan de ladder ben ik door de jaren heen gepokt en gemazeld in het vak. Daarbij heb ik veel in deeltijd gestudeerd, met als sluitstuk (tenminste tot nu toe) een Executive MBA traject in 2006/2007. Sinds 2008 ben ik werkzaam als zelfstandig interim controller. Dat is by far de mooiste stap die ik in mijn loopbaan heb gezet! Ik heb in allerlei keukens mogen kijken en meegewerkt aan daadwerkelijke verandering en verbetering van de financiële functie in diverse organisaties. 

Ik doe mijn werk met oog voor cijfers én mensen. Want evenwicht en balans vind ik belangrijk. Voor organisaties, voor anderen én voor mezelf. Bij dat laatste helpt Méry me. Want ook ik heb behoefte aan een goede controller…

Naast mijn werk

Naast mijn werk wandel en fiets ik veel. Dat kan hier op de Veluwe natuurlijk prachtig! Met de mountainbike door het bos of met de racefiets door Friesland. Ondertussen heb ik tien Elfstedentochten op mijn naam staan. Daar ben ik best trots op.

 

In het weekend kan ik ’s morgens enorm genieten van een lekkere latte macchiato en de krant. Later op de dag wordt dat vaak een speciaal biertje met een fijne Franse kaas.

 

En wat niet veel mensen weten is dat ik erg van zingen houd. Met een oratoriumvereniging heb ik een aantal jaren geleden de Messiah van Händel uitgevoerd en de Elias van Mendelssohn. Wat een prachtige muziek!

700 hoog Edima Interim Management-Rene v

Anderen over Edíma

"Door René zijn ervaring en expertise zijn er stappen gemaakt om de data uit de verschillende systemen beter op elkaar te laten aansluiten. Dit was niet eenvoudig, maar met veel inspanning en vooral doorzettingskracht heeft hij ervoor gezorgd dat de inrichting en koppeling van beide systemen nu helemaal op orde zijn gebracht."

Jolanda Karstens, Senior Financieel Adviseur bij Gemeente Amsterdam, 2021

Cecil Scholten, Directeur Kennisnetwerken bij Vilans, 2018

Eens kennismaken?

bottom of page