che
Periode 09/2008 - 10/2009
Rol Finance Manager a.i.
Organisatie Bindinc, v.h. BV Programmabladen AKN, Hilversum
Sector Semi Profit
Subsector Media (Publieke Omroep)
Type organisatie Media, Uitgever van programmabladen van AVRO, KRO en NCRV. 180 medewerkers, omzet € 70 miljoen
Verantwoordelijkheden Sparringpartner Hoofd Financiën en Beheer, bewaken en verbeteren AO/IC, opstellen prognose, eindverantwoordelijk voor de gehele financiële, en salarisadministratie. Leidinggeven aan de afdeling (8 personen). Hands on.
Ervaring en resultaat Naast reguliere taken (zoals opstellen rapportages) met name het screenen en upgraden van de Financiële Functie en het opnieuw vormen van een gemotiveerd team. Directe link met IT functie.
Achtergrond opdracht Bindinc heeft in 2007 het traject "Optimalisatie financiële functie" opgestart. Half 2008 ontstond de vacature die ik op interim basis heb ingevuld. Het doel was het realiseren van quick wins en het optimaliseren van processen. Tijdens deze exercitie was “de winkel” gewoon open. De gebruikelijke rapportages moesten worden opgeleverd. Een ander belangrijk onderdeel was het aanbrengen van structuur en nieuw elan op de afdeling FA. Meer dan de helft van de afdeling werd extern ingehuurd, waardoor er instabiliteit was en onvoldoende drive.
Type opdracht Change Management
Voor een referentie klik hier

Home / Terug