Finance & Control
Op het gebied van Finance en Control is Edíma breed inzetbaar en graag van dienst.
Of het nu gaat om het verbeteren van administratieve processen, het implementeren van een nieuw administratief pakket, het passen op de winkel bij ziekte, óf het meedenken met strategische ontwikkelingen: Met Edíma haalt u een all round sparringpartner in huis.

HRM
Behalve een adequate salarisverwerking (niet altijd genoeg gewaardeerd, totdat het een keer mis gaat…) is Human Resource Management (HRM) natuurlijk veel breder. Edíma denkt met u mee als het gaat om tactische en strategische aspecten. Bijvoorbeeld: Hoe is de leeftijdsopbouw van het personeelsbestand op dit moment? Wat betekent dat voor over vijf jaar als er niets verandert? En welke acties moeten we nu nemen om problemen vóór te zijn? Dit soort vragen en dan niet vaag, maar met concrete cijfers en acties.

Coaching
Hoe begeleid je medewerkers die net binnenkomen en zich onzeker voelen? Hoe help je een medewerker die er door de drukte even geen gat meer inziet? De positieve impact die het op mensen heeft, als ze het gevoel hebben dat er iemand écht luistert, is enorm.
Niet alleen op individueel niveau maar ook in groepsprocessen is het soms erg nuttig om de “klokken gelijk te zetten” en de boel weer vlot te trekken. Ook op dit gebied is Edíma u graag van dienst.

Mediation
Soms loopt de spanning tussen twee of meer mensen behoorlijk op. Stagneren processen, omdat er verschillen van inzicht zijn. Hoe waarborg je dan dat het doel toch wordt gehaald? Mediation is dan vaak een uitkomst. Edíma helpt, door een neutrale opstelling, door goed naar partijen te luisteren en suggesties te doen waarmee partijen weer verder kunnen.
 
Op onze dienstverlening zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden van Edíma Interim Management van toepassing, zoals die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel voor Oost Nederland onder nummer 08178196. Voor een exemplaar van deze voorwaarden klik hier.